Palveluosaaminen

Dieettikokki

Syvennä ja laajenna osaamistasi työsi tueksi erityisruokavalioista ja kohderyhmän ravitsemuksesta. Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto -koulutuksen suoritettuaan kokki tai dieettikokki ymmärtää ja osaa kehittää kohderyhmän ravitsemusta laadukkaasti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti, jonka lisäksi hän kykenee itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Kokki tai dieettikokki ymmärtää ravitsemuksen ja kohderyhmän erityisruokavalioiden merkityksen lisäksi elintarviketurvallisuuden.

Tämän koulutuksen myötä saat pätevyyden erityisruokavalioista vastaavan kokin tai dieettikokin työtehtäviä ja virkaa varten.

Oletko jo hankkinut laaja-alaisen työkokemuksen ja koulutusosaamisen suurtalouskokin työstä ja erityisruokavalioiden valmistamisesta? Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto -koulutus on koulutus, jonka myötä syvennät ja laajennat osaamistasi.

Koulutuksen toteutus

IisalmiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Linkki tutkinnon perusteisiinOppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä
Tutkinto
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto
Toteutusmuoto
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto -koulutuksen suorittaminen tapahtuu henkilökohtaistamisen pohjalta ja työpaikalla tapahtuvan oppimisena. Lähiopetuksen tarvetta katsotaan henkilökohtaistamisen ja opiskelijan tarpeen mukaan opintotarjottimelta.
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa koko tutkinto
250 €
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa tai osia
150 €
Lisätarkennus opiskelumaksusta
Jos suoritat koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, niin opiskelumaksua ei peritä!
Lisätietoja antaa
Eine Pihavaara, p. 0400792814, eine.pihavaara@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin
Hae koulutukseen - jatkuva haku nuorille ja aikuisilleMuut alan tutkinnot - palveluosaaminen

Sinua saattaa kiinnostaa myös Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto -koulutus, tutustu!