Luonnonvaraosaaminen

Eläintenkouluttaja

Eläinten kouluttamisen osaamisala

Koulutuksella saat ne tiedot ja taidot, joita ammattitaitoiselta eläintenkouluttajalta edellytetään. Perehdyt eläinten käyttäytymiseen ja hyvinvointiin vaikuttaviin tekijöihin sekä opit kouluttamaan erilaisia eläimiä, kuten tuotanto-, harraste- sekä lemmikkieläimiä, operantein menetelmin.

Valinnaisista tutkinnon osista riippuen laajennat osaamistasi yritystoiminnan perustamiseen tai kehittämiseen, eläinavusteisten hyvinvointipalveluiden tuottamiseen, eläinavusteisten eläinten kouluttamiseen tai koirien ruokinta-asiantuntijana toimimiseen.

Onko sinulla pohjakoulutusta tai työkokemusta eläinalalta? Tai kenties toimit eläinalan yrittäjänä tai suunnittelet aloittavasi yritystoimintaa.

Koulutuksen toteutus

IisalmiKoulutuksen aloitus ja kesto määräytyy opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan huomioon ottaen koulutuksen aikataulu ja järjestämismahdollisuudet.Linkki tutkinnon perusteisiinKoulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Opinnot koostuvat lähi-, etä- ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.

Opintoihin sisältyy keskimäärin 2-5 lähipäivää/ kk Iisalmessa, sekä työpaikalla tapahtuvaa ja verkossa tapahtuvaa oppimista Its’ Learning alustalla.

Voit suorittaa opinnot myös oppisopimuksella.

Opintojen alussa sinulle laaditaan HOKS, eli henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa suunnitellaan sinulle henkilökohtainen oppimispolku, opiskeluaika ja henkilökohtaiset opiskelupäivät mm. valinnaisten ja aiemman osaamisesi perusteella.

Opinnot ovat opintotukikelpoisia. Suoritat näytöt opintojesi aikana.Oppilaitoksesta otetaan sinuun yhteyttä 2 viikon sisällä hakemuksen jättämisestä ja selvitetään opiskelumahdollisuus. Opiskelijavalintaan vaikuttaa hakemukseen täyttämäsi tiedot sekä mahdolliset haastattelut ja/tai soveltuvuuskokeet. Selvitä omalta kohdaltasi opintojen aikainen toimeentulo tästä linkistä

Tutkinto
Eläintenhoidon ammattitutkinto
Hakuaika päättyy
26.10.2022
Toteutusmuoto
Oppiminen tapahtuu lähiopintoina, alan työpaikoilla sekä verkko-opintoina eYSAOn kautta
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa koko tutkinto
400 €
Opiskelumaksu, jos tavoitteena on suorittaa tutkinnon osa tai osia
150 €
Muut mahdolliset kustannukset
Muita mahdollisia kustannuksia voi olla alakohtaisesti tarvittavat mahdolliset työvälineet, työasut, viranomaismaksut (kortit/luvat), opintomatkat. Kysy tarvittaessa lisätietoja alla olevaan kenttään kirjatulta yhteyshenkilöltä.
Lisätietoja antaa
Johanna Virtanen, p. 0400798523, johanna.virtanen@ysao.fi
Huom!
Ylä-Savon ammattiopisto pidättää oikeudet koulutusten tietojen muutoksiin

Muut alan tutkinnot - luonnonvaraosaaminen