Oletko koneasennuksen rautainen ammattilainen, joka haluaa varmistaa, että alalla on jatkossakin osaavia työntekijöitä? Haemme juuri Sinua päätoimisen tuntiopettajan määräaikaiseen virkasuhteeseen vuoden loppuun saakka.

Työt alkavat 5.8.2024 tai sopimuksen mukaan alkusyksystä. Täytämme tehtävän heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Toimit opiskelijoiden kanssa sekä YSAOn oppimisympäristöissä (työsalit ja teoriatilat) että työpaikoilla. Ohjaat opiskelijoiden oppimista konkreettisesti työtä tekemällä ja tietopohjaa kasvattamalla erilaisia teknologioita hyödyntäen, sillä tavalla miten sisällön tai tekemisen voi oppia parhaiten. Työhön sisältyy myös osaamisen arviointia näytöissä, työelämäyhteistyötä sekä suunnittelu- ja kehittämistehtäviä tiimin kanssa.

Opetus-, kehittämis- ja vastuutehtävät vahvistetaan vuosittain työaikasuunnitelmalla. Päätoimisen tuntiopettajan vuosityöaika on 800-1500 tuntia, ja se voi vaihdella vuosittain.

Arvostamme monipuolista käytännön osaamista ja kokemusta koneasennuksesta ja hydrauliikka asennuksista. Pienoissähkö- ja automaatio-osaaminen on myös tärkeää. Tehtävissä onnistuminen edellyttää vahvaa ohjauksellista työotetta, taitoa toimia monenlaisten oppijoiden kanssa suomen kielellä, verkosto- ja yhteistyötaitoja sekä digiosaamista. Vahva englannin kielen taito ja kyky opettaa myös englanniksi on Sinulle eduksi.

Opetustehtävä edellyttää erityisen vahvaa ja erikoistunutta käytännön ammattitaitoa koneasennuksessa, ja siihen voidaan soveltaa asetuksen 1150/2017 5 luvun 13 §, 2 mom. mukaista ammatillisen opettajan kelpoisuutta (vähintään alan erikoisammattitutkinto, pedagoginen kelpoisuus ja 5 v alan työkokemusta).

Hae rohkeasti, vaikka Sinulla ei vielä olisikaan kaikkia kelpoisuuksia, tärkeintä on alan osaaminen ja halu viedä sitä eteenpäin tuleville ammattilaisille. Tarjoamme Sinulle mukavat ja osaavat työkaverit ja tiimin tuen, mahdollisuuden kehittää itseäsi ja esim. ePassi -etuudet hyvinvointisi tueksi.

Valittavan tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES osio C KL 1 mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan 1 kk koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Työ alkaa:                                      5.8.2024 – 31.12.2024

Palkkaus:                                       OVTES osio C KL1

Työavain:                                       YSAO-03-7-24

Haku päättyy: 1.8.2024 15:00                        Työsuhteen kesto: Määräaikainen

Ilmoitus jätetty: 13.6.2024 12:00                   Työn luonne: Kokoaikatyö

Yhteystiedot: koulutuspäällikkö Jarkko Ruotsalainen, 040,1778536, jarkko.ruotsalainen@ysao.fi