Yhteistyöllä kohti kestävämpää tulevaisuutta

Ruokajärjestelmä on suuren murroksen edessä. Kuinka näihin muutoksiin voidaan varautua? Näitä asioita pohdimme ajankohtaisiin asioihin keskittyvässä Agri-Food Future-seminaarissa 16.1.2024.

Tapahtuma on suunnattu tänä vuonna kaikille ruokajärjestelmän toimijoille eli aina alkutuottajista, jatkojalostajiin, kauppoihin, tukkuihin ja ravintoloihin saakka.

Tule verkostoitumaan ja kuulemaan alan asiantuntijoilta:

  • Millaista ruokaa Pohjois-Savossa tulevaisuudessa tuotetaan?
  • Ruokamurroksen vaikutukset alueellisen ruokaketjun kehittämiseen?
  • Mikä on yhteinen tahtotilamme?
  • Millaista osaamista, työvoimaa ja asiantuntemusta tarvitsemme tulevaisuudessa?

Luentojen ja keskustelujen lisäksi pääset tutustumaan alan näytteilleasettajiin.

Seminaari järjestetään Iisalmessa Savonia-ammattikorkeakoulun kampuksella (Haukisaarentie 2, 74130 IISALMI).

Seminaari on maksuton. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, lounas on omakustanteinen.

Ohjelma:
Klo 9.00-9.30 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu
Klo 9.30-12.00 Keynote puhujat auditoriossa
Klo 12.00-13.00 Lounastauko
Klo 9.00-16.00 Näytteilleasettajat liikuntasalissa
Klo 13.00-15.45 Rinnakkaisohjelma: työpajoja ja luentoja
Klo 13.15-14.45 Kahvitarjoilu
Klo 15.45-17.00 Cocktailtilaisuus

Näytteilleasettajaksi tulee ilmoittautua 28.12.2023 mennessä. Lue näytteilleasettajainfo tapahtuman sivuilta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Agri-Food Future -seminaarin järjestää tänä vuonna Savonia ammattikorkeakoulu ja Agri-Food Network -hanke, jonka tavoitteena on lisätä TKI-organisaatioiden ja ruokaketjun yritysten keskinäistä yhteistyötä ja innovointia alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Hankkeen avulla vahvistetaan Agri-Food klusterin roolia Pohjois-Savon alueen ruokaketjun kehittäjänä.