By Iisalmi -seminaarin järjestävät Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -brändikumppanit.

-Näkyviä tekoja yhteisen hyvän eteen. Työskentelemme kaupunkimme puolesta niin, että se tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottavana, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisönä, jossa arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä. Kaupunkina, jota on helppo rakastaa.

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan By Iisalmi seminaariin 2.11.2023 mennessä paikanpäälle Kulttuurikeskukselle tai seuraamaan verkkostriimiä. Tapahtuma on 8.11.2023 klo 8.30-14.30.

Tänä vuonna tapahtuman teemana on osaaminen ja hyvinvointi -tärkeimmät pääomamme. Teema sopii hyvin arvoihimme, meillä YSAOlla on vahva yhdessä tekemisen meininki, innostava työilmapiiri ja -ympäristö. Haluamme, että jokainen työntekijä kokee olevansa arvostettu yhteisömme jäsen ja meille kullanarvoinen osaamisen rikastuttaja. YSAOlla osaaminen saa näkyä!

Tervetuloa tutustumaan osastoomme ja inspiroitumaan osaamisesta ja hyvinvoinnista By Iisalmi –seminaariin!