Haemme TKI-asiantuntijaa Ylä-Savon ammattiopistolle Tulevaisuuden maatila –hankkeeseen. Hanke toteutetaan yhteistyössä Savonia ammattikorkeakoulun ja Maitoyrittäjät ry:n kanssa. TKI-asiantuntijan tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 31.12.2025. Täytämme tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Maatalouden TKI-asiantuntijan päävastuulla on selvittää ja kehittää uusia keinoja maatilojen kannattavuuden kehittämiseen. Työssäsi hyödynnät erilaisia tutkimuksia ja jalostat niistä uusia kokeiluja hyödyntäen mm. maatilojen koneiden ja laitteiden tuottamaa dataa. Keräät ja analysoit näistä vertailutietoja. Tuotat saaduista tiedoista tietopaketteja, joita esittelet hankkeen toimena mm. podcasteissa ja webinaareissa. Vastuullasi on myös Tulevaisuuden maatila Investointi -hankeparissa tehtävien kilpailutusten toteuttaminen, hankintojen asennuttaminen / käyttöönotto, sekä käyttökoulutukset. 

Vastaat oman työsi aikataulutuksesta, raportoinnista sekä tiedottamisesta eri sidosryhmille. Osallistut aktiivisesti hankeverkoston yhteiskehittämiseen sekä hankkeen ohjausryhmään.

Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyötaitoja, hyvää projektiosaamista sekä kykyä hallita omaa työtään itsenäisesti. Odotamme hakijalta vähintään amk-tasoista tutkintoa luonnonvara-alalta. Toivomme Sinulla olevan aikaisempaa kokemusta maatalouden kehittämistehtävistä ja erilaisten testaamisten toteuttamisisista. Tarvitset osaamista myös julkisten hankintojen toteuttamisesta. Työssä tarvitaan kokeilijan asennetta ja rohkeaa katsontaa tulevaisuuden maatilan kehittämistarpeisiin. 

Tehtävässä pääset näköalapaikalle tulevaisuuden maatilan kehittämiseen. Työpariksesi saat projektipäällikön ja data-asiantuntijan, sekä muut osaavat ja mukavat työkaverit YSAOlla ja hankeverkostossa. Työskentelemme YSAOlla monipaikkaisesti työtehtävän edellytysten mukaan, joten käytössämme on tämän mahdollistavat mobiilityövälineet.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valittavan tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikostaustaselvitys.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa TKI -asiantuntija, Tulevaisuuden maatila -hanke – Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä YSAO – Kuntarekry  6.11.2023 klo 15:00 mennessä.

Työ alkaa: 13.11.2023 – 31.12.2025
Palkkaus: 3500€ – 3900€
Työavain: YSAO-01-2-23
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

Lisätietoja saat: 23.10.2023 alkaen hankepäällikkö Leena Toivanen, +358400792830, leena.toivanen@ysao.fi