Tule mukaan tukemaan kansainvälisten osaajien sijoittumista Pohjois-Savoon!

Haemme osa-aikaista (50%) projektiasiantuntijaa Talent Hub Eastern Finland –hankkeeseen ajalle 2.1.2024-31.12.2026. Tehtävä täytetään, mikäli hankkeelle myönnetään ESR+ -rahoitus. 

Talent Hub Eastern Finland -hanke on kuuden itäsuomalaisen oppilaitoksen (Itä-Suomen yliopisto, Karelia ja Savonia-ammattikorkeakoulut sekä Riveria, Sakky ja YSAO -ammattiopistot) yhteishanke kansainvälisten osaajien tukemiseksi, työllistämiseksi ja osaavan työvoiman saatavuuden parantamiseksi Itä-Suomessa.

Oppilaitokset yhdessä tavoittavat laajan joukon Itä-Suomessa opiskelevia kansainvälisiä opiskelijoita, sekä alueella toimivia yrityksiä ja yhteisöjä. Oppilaitosten ja koulutusasteiden yhteistyö tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia kansainvälisten opiskelijoiden työllistymiseen ja Itä-Suomeen asettumiseen sekä jatkuvaan oppimiseen ja osaamisen kehittämiseen yli oppilaitos- ja toimialarajojen.

Projektiasiantuntijan tehtävänä on vastata YSAOn osahankkeen kansainvälisyyttä painottavan työpaikkaohjaajakoulutuksen kehittämisestä ja kouluttamisesta työelämälle. Keskeisiä työtehtäviäsi lisäksi ovat: 

– koulutuksen kehittäminen vastaamaan myös korkeakoulutuksen tarpeita 

– KV-työpaikkaohjaajakoulutuksen kehittämis- ja seurantatietojen kerääminen ja edelleen kehittäminen 

– analyysi miten kv-taustaisen henkilön perehdytys ja työhön sisään pääseminen on toteutunut työnantajan näkökulmasta

– tulosten ja koulutusmaterian tiedottaminen ja jakaminen valtakunnallisesti verkostojen kautta 

– hankeverkosto- ja työelämäyhteistyöhön osallistuminen mm. Firmatiimi, jossa kehitetään kv-osaajien polkuja työelämään (työpaikkojen löytäminen ja työpaikalla oppimisen mahdollisuuksien kartoittaminen, osa-aikatyömahdollisuuksien kehittäminen) 

– kv- työpaikkaohjaajakoulutuksen hankeraportointi ja toiminnan vakiinnuttaminen yhteistyössä projektipäällikön kanssa

Projektiasiantuntijan tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja, sekä viestintätaitoja vähintään suomeksi ja englanniksi. Sinulla on aiempaa työkokemusta kv-osaajien tai maahanmuuttaneiden ohjaus- ja tukipalveluista tai rekrytoinnista, sekä mahdollisesti työkokemusta koulutustehtävistä. Työkokemus yrityskentästä ja/tai oppilaitosyhteistyöstä auttaa Sinua ymmärtämään työpaikkaohjauksen merkitystä, mistä on suuri hyöty tehtävässä. Odotamme hakijalta soveltuvaa tutkintoa.

Työsi tueksi saat osaavat ja mukavat työkaverit YSAOlla, ja esim. ePassin hyvinvointietuudet. Työskentelemme monipaikkaisesti työtehtävän edellytysten mukaan, joten käytössämme on tämän mahdollistavat mobiilityövälineet.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valittavan tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikostaustaselvitys.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa Asiantuntija, Talent Hub Eastern Finland – Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä – Kuntarekry 28.9.2023 klo 15.00. mennessä.

Työ alkaa: 2.1.2024 – 31.12.2026
Palkkaus: 3600-4100 €
Työavain: 549752
Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Työn luonne: Osa-aikatyö

Lisätietoja saat: Hankepäällikkö Leena Toivanen, +358 40 0792830, leena.toivanen@ysao.fi