SE OLET SINÄ! Sinä olet päätöksentekijä. Sinä teet sen tärkeimmän teon jo äänestyskopissa.

Tule seuraamaan suurta vaalikeskustelua ke 15.3. klo 9–15.30 Savonia-ammattikorkeakoulu Kampussydämeen tai katso Savon Sanomat livelähetystä. Olemme mukana Suuressa Vaalipäivässä paikan päällä, tule keskustelemaan koulutuksesta!

Päivän aikana vaalipiirimme eduskuntavaaliehdokkaat keskustelevat neljässä eri teemapaneelissa: hyvinvointi, liikenne, osaaminen ja energia.

Lue lisää: kuopiochamber.fi/seoletsina

Vuoden 2023 eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 2.4.2023. Ennakkoäänestys kotimaassa on keskiviikosta tiistaihin 22.–28.3.2023.

• Vaalikeskustelun järjestävät Itä-Suomen yliopisto, Kuopion alueen kauppakamari, PohjoisSavon hyvinvointialue, Pohjois-Savon liitto, Savonia-ammattikorkeakoulu, Savon ammattiopisto, Savon Sanomat, Savon Voima ja Ylä-Savon ammattiopisto