Huippukengittäjä Wayne Preecen kengitysklinikka 24.-26.2.2023 Ylä-Savon ammattiopiston Hingunniemen kampuksella.

Koulutuksessa paneudutaan erityisesti hevosen kavion kanta-alueen ongelmiin, niiden syihin ja seurauksiin sekä tapoihin ehkäistä ja hoitaa näitä ongelmia kengityksen keinoin. Lisäksi syvennytään hevosen jalan toiminnalliseen anatomiaan. Sunnuntai on taontapäivä Suomen Kengityssepät ry:n jäsenille.

Klinikka käynnistyy perjantaina 24.2. klo 8.30 kahvitarjoilulla, jonka jälkeen luentoja aiheesta ja lounas. Käytännön oppia kengitykseen iltapäivällä klo 12–16. Ylä-Savon ammattiopisto, Hingunniemen kampus, Hingunniementie 98, Kiuruvesi. Tervetuloa!

Brittiläinen Wayne Preece on 30 vuotisen sepän uransa aikana toiminut sairaskengittäjänä ja opettajana useammassa eri oppilaitoksessa Englannissa. Työskennellessään Myerscough Collegessa hän eteni tutoriksi ja pätevöityi opettajaksi 2008. Samana vuonna hän saavutti Worshipful Company of Farriersin korkeimman tason, FWCF:n. Hän toimi opettajana, kunnes vuonna 2017 päätti palata siihen mitä eniten rakastaa, hevosten kengittämiseen. Nykyään Wayne pitää klinikoita Isossa-Britanniassa sekä Yhdysvalloissa, Israelissa, Puolassa ja Tanskassa.

Yhteydenotot
Satu Wink, Suomen kengityssepät ry p. 0405002251, satu.wink@gmail.com 
Jukka Kemiläinen, opettaja YSAO p. 040 177 2820