Koeasumisen kampanja on osa Iisalmen kaupungin sekä kumppaniyritysten ja -oppilaitosten yhteistä By Iisalmi –brändityötä, jonka tavoitteena on tehdä Iisalmesta Suomen houkuttelevin seutukaupunki ja maailman ensimmäinen kiireneutraali seutukaupunki. Ihmeiden Iisalmi tarjoaa kesäisin ilmaisen koeasumisen yhdelle Ylä-Savon ulkopuolelta seudullemme saapuvalle kesätyöntekijälle harrastusetuineen sekä huippuedullisia asumisen ratkaisuja seudullemme kesätöihin tuleville! 

Hakuaika ilmaiseen koeasumiseen 2023 on päättynyt ja kesäasukkaaksi valikoitui Reetta Sojakka Helsingistä. Hän muuttaa kaupunkiin työskennelläkseen kesän ajan Iisalmen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa. Kiitos kaikille kampanjasta kiinnostuneille! Koeasujan tunnelmia voit seurata Instagramissa @koeiisalmi-tilillä. 

Kevään aikana sisustusalan opiskelijat Alisa, Jaana, Jenni ja Linnea ovat työskennelleet ahkerasti Petterinkulma Oy:n remonttikohteessa. Voit seurata remontin etenemistä KOEASUMINEN 2023 – Ysaon sisustusalan opiskelijoiden remonttiblogi.

Katso video opiskelijoiden remonttihommista sekä koulutuspäällikkö Krister Kaisanlahden ajatukset koeasumisen kampanjasta.