Perjantaina 26.8.2022 kello 9-17 järjestetään Keiteleellä metsäaiheinen tapahtuma, Keiteleen Puutori. Se on Keiteleen Hevosystäväseura ry:n perinteisten Keiteleen markkinoiden yhteydessä, torilla ja Keiteletalolla.

YSAO on mukana esittelypisteellä Keiteletalon pihateltassa klo 12-16, joten tule löytämään sinulle sopiva koulutusvaihtoehto ja uusia mahdollisuuksia. Lisäksi rehtori Kari Puumalainen osallistuu paneelikeskusteluun klo 14.15-15.

Puutori esittelee, kunnan puulähtöisen strategian mukaisesti, puuhun perustuvaa teollisuutta sekä paikallisia yrityksiä.

Tapahtuman tavoitteena on lisätä Keiteleen tunnettavuutta puu- ja metsäalan osaajana sekä merkittävänä alueen työllistäjänä. Esillä onkin puualan opiskelu- ja työpaikkoja! Tapahtumalla halutaan edistää osaavan työvoiman saantia ja vahvistaa Keiteleen imagoa elinvoimaisena kuntana myös tulevaisuudessa.