Haemme oma-aloitteista ja osaavaa ohjaajaa vahvistukseksi nivelvaihekoulutusten tiimiin ajalle 1.8.2022- 31.5.2023. Työaika on 6 h/pv (78% yleistyöajasta).

Tehtäväkuvaus

Työskentelet ohjaajana ensisijaisesti YSAOn Treenikaistalla (oppimisvalmiuksia tukevat opinnot), sekä joustavasti TUVA -koulutuksessa (tutkintokoulutukseen valmistava koulutus). Tehtäviäsi ovat opiskelijoiden ohjaaminen ja tukeminen opiskelussa joko itsenäisesti, tai avustaen opettajaa eri oppimistilanteissa. Voit tilanteen ja tarpeen mukaan ohjata opiskelijoita myös työpaikoilla tai koulutusaloilla, jos opiskelija tarvitsee tavanomaista enemmän tukea ja ohjausta. Työskentelet etenkin maahan muuttaneiden opiskelijoiden kanssa. Myös kehittämistehtävät yhdessä tiimin kanssa kuuluvat tehtäviisi.

Vaaditut ja toivotut osaamiset

Valittavalla tulee olla tehtävään soveltuva tutkinto sekä kokemusta ohjaustyöstä. Arvostamme erityisesti kokemusta maahan muuttaneiden ohjauksesta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa ohjauksellista työotetta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä tarvitaan myös tieto- ja viestintäteknisiä taitoja, sekä kykyä ja halua toimia monenlaisten oppijoiden kanssa. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESn mukaan.
Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on esittänyt rikosrekisteriotteen (L504/2002). Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Näin haet

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 23.5.2022 klo 15.

Kysy lisää

opiskeluhyvinvointipäällikkö Kaj Jääskeläinen
040 1772831
kaj.jaaskelainen@ysao.fi