Haemme osaavaa ja monipuolista matemaattisten aineiden opettajaa 1.8.2022 alkaen vakituiseen virkaan, ensisijaisesti Iisalmeen. Tehtävässä pääset liikkumaan YSAOn eri toimipaikoissa. Tehtävän painopisteenä on matematiikka.

Tehtäväkuvaus

Ensisijainen tehtäväsi on matemaattisten aineiden oppimisen ohjaus ja osaamisen arviointi monipuolisin menetelmin eri oppimisympäristöissä, opiskelijoiden erilaiset taustat ja oppimistavoitteet huomioiden. Tehtäviin kuuluu kehittämistehtävät yhdessä tiimin ja asiantuntijoiden kanssa, etenkin verkko-opetuksen kehittäminen (eKampus). Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtäviin voi kuulua myös muuta opetustyötä. Opetus-, kehittämis- ja vastuutehtävät vahvistetaan vuosittain työaikasuunnitelmassa.

Toivotut ja vaaditut osaamiset

Tehtävissä onnistuminen edellyttää vahvaa ohjauksellista työotetta, taitoa toimia monenlaisten oppijoiden kanssa, yhteistyötaitoja sekä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja. Arvostamme fysiikan ja kemian sekä erityisen tuen osaamista.

Edellytämme asetuksen 1150/2017 5 luvun mukaista yhteisten tutkinnon osien (matemaattiset aineet) opettajan kelpoisuutta.

Näin haet

Liitä hakemukseen ansioluettelosi.

Valittavan tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES osio C:n mukaan. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 31.5.2022 klo 15.

Kysy lisää

koulutuspäällikkö Teija Strandman
040 8239913
teija.strandman@ysao.fi