Nuori tai aikuinen, kaikissa tutkinnoissa jatkuva haku, hae nyt!

24.4.2017 19:00

Nyt se on mahdollista, jatkuva haku kaikkiin tutkintoihin.

Nuori tai aikuinen, kaikissa tutkinnoissa jatkuva haku, hae nyt!

Nyt se on mahdollista, jatkuva haku kaikkiin tutkintoihin www.ysao.fi/koulutus

Tutkintotavoitteiset koulutukset ovat joko ammatillisia perustutkintoja tai lisäkoulutuksena suoritettavia ammatti- ja erikoisammattitutkintoja.

Nuoret ja aikuiset voivat opiskella samoihin ammatillisiin perustutkintoihin. Aloita esimerkiksi putkiasentajan tai maarakennuskoneenkuljettajan opiskelut Iisalmessa.

Haluaisitko sinä toimia rakennusalan monipuolista työtä, jossa oppii jatkuvasti uutta, ja jossa oman käden jäljet näkyvät nopeasti? Miltä kuulostaisi vaihteleva, itsenäinen, monipuolinen käytännön työ tekniikan parissa? Sopii hyvin myös tytöille ja naisille.

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot on suunnattu jo työkokemusta omaaville henkilöille. Ne ovat ammattitaitoa syventäviä näyttötutkintoja. Näyttötutkinnon suorittamiseen voi liittyä valmistavaa koulutusta. Riittävän työkokemuksen ja alan osaamisen hallitsevien on mahdollista mennä osoittamaan osaamisensa suoraan tutkintotilaisuuksiin.

Voit aloittaa opiskelut haluamaasi aikaan, mikäli vain vapaita opiskelupaikkoja on vapaana, haku kaikkiin tutkintoihin ja tarkemmat sisällöt www.ysao.fi/koulutus, myös lyhytkoulutuksia tarjolla.

Ylä-Savon ammattiopisto tarjoaa NAO-koulutuksia (Nuorten aikuisten osaamisohjelma)! Jos olet 20–29-vuotias eikä sinulla ei ole peruskoulun jälkeistä tutkintoa, maksat vain 58 € tutkintomaksun tutkintoon tai osatutkintoon valmistavasta koulutuksesta. Tarjoamme myös ammatillista MAO (Maahanmuuttajien osaamisohjelma) -koulutusta maahanmuuttajien kotouttamisen edistämiseen. Opetuksessa ja ohjauksessa huomioidaan myös maahanmuuttajaopiskelijan tuen tarve. Maksat vain 58 € tutkintomaksun tutkintoon tai osatutkintoon valmistavasta koulutuksesta.

Päivitetty: 27.1.2017